Z centar nudi sve prednosti modernog šopinga na jednom mjestu

Nakon što prođu božićna okupljanja, misli nam već lete prema novogodišnjoj noći. Za najluđu noć u godini, osim dobrog društva, najvažniji je pomno osmišljen outfit. Odabrati pravu odjevnu kombinaciju za novogodišnju noć bit će glavna preokupacija ovih dana, ali od izuzetne je važnosti gdje ćete provesti doček Nove godine.

Prema tome odabir odjeće ovisit će o mjestu gdje ćemo slaviti: vani na otvorenom, u klubu ili na toplom, uz najuži krug prijatelja. Ako ste vani na otvorenom tada je ipak najvažnije da vam bude toplo. Naglasak outfita uvijek može biti u obliku efektnog kaputa i trendi svjetlucavim bucama. Oni otkačeniji mogu se poigrati dodacima poput svjetlećih narukvica, efektnih naočala, cilindra ili vlasulje u šarenim bojama.

Međutim, ako ste Novu godinu odlučili provesti uz prijatelje, u toplini doma, tada modni odabir nema granica. Žene se mogu odlučiti za ležeran ili glamurozan stil, ali cipele na petu uvijek će pružiti dodatni pečat vašoj kombinaciji.

Kako biste zablistali za novogodišnju noć, pripremite kožu lica s proizvodima poput FaceLite LED maske ili Rio 60 second face lift maske za lice koje možete pronaći u Farmacia trgovini.

Z House of beauty – tijekom cijelog prosinca poklanja:

50% popusta na estetsku i medicinsku pedikuru

50% popusta na sve depilacije (vosak/perle)

Threading obrva (čupanje obrva koncem) – 35,00 kn

Party make up – 160,00 kn

U ponudi imaju i poklon bonove u iznosu od 100/200/500/1.000 kn

Najnovija kolekcija Mohito Evening Time predstavlja odjevne kombinacije savršene za novogodišnju zabavu stoga su njihovi dizajneri kreirali ženstvenu, elegantnu i nadasve izražajnu kolekciju. Odlučili su se za klasične boje poput bijele i crne, no nisu odustali od senzualne crvene i svjetlucavih, zlatnih detalja. Poznata je izreka: ‘Ako želite ljubav u idućoj godini tada nosite crveno na novogodišnju noć’.


Komentari