VRAĆA SE NAJKUL BUVLJAK U GRADU: U subotu svi putevi vode u Bogaloo! Od odjeće, CD-ova, stripova, za svakog će biti ponešto

Facebook

Nakon pola godine pauze, vraća se Ful Kul Buvljak u Boogaloo club gdje će se uz DJ-a Tomi Phantasmu, održati u subotu 26. lipnja te će trajati od 10 do 17 sati. Ulaz je besplatan.

Kako navode organizatori, ovo je jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, jer okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja zbog bogate i raznovrsne ponude, ali i zbog svog jedinstvenog stila i stava. Neki ljudi tako dolaze samo na druženje, piće i glazbu na terasi kluba, gdje uživaju uz 80’s, new wave, dark i brojne druge hitove.

Foto: Facebook

Naime, Ful Kul Buvljak održava se jednom mjesečno u Bogaloo Clubu, u ljetnom periodu na platou i maloj dvorani, a u zimskom periodu u velikoj i maloj dvorani navedenog zagrebačkog kluba. Organizatori kažu da je odaziv izlagača do sad bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je na razini europskih gradova.

“Slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu, a za to su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati”, navode organizatoru na Facebooku.

Foto: Facebook

Ful Kul Buvljak koncipiran je na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari ili predmeta poput odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica i brojnih drugih.

U slučaju kiše, buvljak će se premjestiti u veliku dvoranu Boogaloo Cluba.


Komentari