VINSKI GRAD SE VRATIO NA TUĐMANAC: Očekuje vas vrhunska atmosfera, dobra hrana i vinari iz svih krajeva Hrvatske!

Vinski grad (Foto: Vinart/Press)

Park Franje Tuđmana do 19. lipnja bit će rezerviran za ljubitelje vina i otmjenog druženja. U hrvatsku metropolu se vraća festival “Vinski grad”, a za posjetitelje je otvoren svaki dan od 17 do 1 sat u noći.

“Vinski grad je ljetni festival vina nastao u želji da stvorimo posebnu manifestaciju prilagođenu posjetiteljima koji se ne bave vinom profesionalno nego tek otkrivaju svijet vina i uživaju konzumirajući ga u opuštenoj atmosferi. Za njih smo stvorili predivnu vinsku oazu unutar koje se predstavlja petnaestak vinara iz svih hrvatskih vinskih regija, čija vina se mogu kupiti po proizvođačkim cijenama te nekoliko izlagača s prigodnim zalogajima”, navode organizatori.

Na ulazu u Vinski grad sve što trebate je unajmiti staklenu vinsku čašu za 30 kuna, a konzumacija se plaća karticom na svakoj kućici. Sva vina iz ponude posjetiteljima su dostupna na čašu i butelju.

Ovi vinari očekuju vas na Tuđmancu:

Dalmacija: Skaramuča, Black Island, Korlat, Saints Hills, Stina
Istra: Benvenuti, Matić, Marčeta, Medea, Vina Laguna, Cattunar, Roxanich
Bregovita Hrvatska: Kostanjevec, Preiner, Štampar, Dvanajščak Kozol, Piena, Podrum Štrigova, Jakopić, Petrač, Cmrečnjak, Kunčić, Klet Romić, Miklaužić, Griffin Ivančić, Lagena, Šafran, Matočec, Kos
Slavonija: Buhač, Enosophia, Galić, Krauthaker, Iločki podrumi, PP Orahovica, Vinarija Kutjevo, Royal Hill
Uvoz: Astoria, Makedonske delicije, Vinakoper, Tikveš, Weszeli

Za vrhunsku atmosferu pobrinut će se poznati  DJ Ozren Kanceljak, a pored vina, u ponudi će se naći i kreativna street food jela za koje je zadužen RougeMarin i Picnic Mingle. Za one kojima vino nije tako drago, spremna je ponuda raznih piva kao i koktela te žestica.

Komentari