(VIDEO) Znak s neba? Ovo je trenutak s Oliverova ispraćaja od kojeg ćete se naježiti

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U utorak predvečer Split se maestralno oprostio od velike glazbene legende Olivera Dragojevića. Hrvatska je još jednom pokazala kako se zna veličanstveno oprostiti od velikih majstora. Uz more se tiskalo tisuće ljudi, iz zraka su stotine brodica i zapaljenih bengalki davale nadasve nadrealnu sliku. Prizor je to bio kojeg rijeki zaslužuju, ali istinski velikani koji su utjecali na naše živote to odista zaslužuju.

Oliver Dragojević je bio glazbenik kojeg su slušali svi, a kako i ne bi kada je u 50 godina svoje karijere natjerao nas da se uz njegove pjesme zaljubimo, volimo, tugujemo, pa čak i uz “Nadalinu” mutimo jaja i veselo skakućemo. 

Premalo je ovo riječi za opisati prekrasnu osobu kakav je bio on, zato vam donosimo jedan video koji se proširio društvenim mrežama. Naime, rijetki su to zamijetili, a dostupan nam je zahvaljujući HRT-u.

Riječ je o detalju koji nas je naježio i natjerao u suze. Zašto? Pogledajte video i dobro promotrite vrh zvonika. I dalje vam nije jasno?

Podsjetimo, Oliver Dragojević je u vrijeme kada su snimali antologijski hit ‘Moj galeb i ja’ Runjiću rekao: “Ako postoji reinkarnacija, volio bih u sljedećem životu biti galeb”.

Komentari

loading...