(VIDEO) Zagrebački bend izbacio je novi spot, spojen s preslatkim instalacijama ‘malog Zagreba’

Foto: Malady Lane

Zagrebački bend Malady Lane snimio je videospot za pjesmu “Kissing Mirrors”, s aktualnog albuma “Nothing Is Too Far Anymore” smjestivši njegovu radnju usred umjetničke instalacije.

“Kissing Mirrors” Chrisu Ianu daje priliku da pokaže raskoš vokalnih mogućnosti uz pratnju bogatih gitarskih dionica skladno sljubljenih s ritam sekcijom. Post grunge utjecaji poprimaju radiofonično ruho, a energije i žestine ne nedostaje ni na debi albumu “Nothing Is Too Far Anymore” na kojem se singl nalazi.

Album je pozdravljen od kritike kao materijal koji bi “mogao komotno zaživjeti na bilo kojoj radijskoj stanici širom svijeta”. Malady Lane – Kissing Mirrors (Official Video) Instalacija “Mali Zagreb” ugostila je četvorku Malady Lane koja na nekoliko lokacija okupira pažnju promatrača i slušatelja.

Tako je singl “Kissing Mirrors” utkan u zagrebačke ulice sjećanja dok članovi benda, na očigled slučajnih prolaznika, ali skriveni od užurbanih pogleda, pred minijaturama krate dokolicu. Snimanje su odradili Hrvoje Baudoin i Tomislav Tukša, režiju i produkciju videospota potpisuju Marko Nemec i Hrvoje Baudoin, dok je scenarij ideja Marka Nemeca samostalno, montažu je odradio Hrvoje Baudoin.

Autor teksta je Chris Ian, a glazbu potpisuje cijeli bend. Dodatni instrumenti ulaštili su zvuk zahvaljujući sve zapaženijem producentu Dostave Zvuka, Leonardu Klaiću, koji je zaslužan za miks i master te je s Malady Laneom odradio produkciju. Vokal je snimio Borna Mijolović, a instrumente Miro Kadijević.

Nakon što su objavili dugo iščekivani debi album, koji se našao na mnogim listama ponajboljih izdanja godine, Malady Lane rade na drugom studijskom izdanju koje je najavljeno nedavnim nastupom u sklopu House of Pablo Live Sessiona.

Singl „Kissing Mirrors”, kao i cijeli album, dostupan je putem Bandcampa benda, YouTube kanala Dostave zvuka te na svim streaming servisima: https://band.link/NITFA. Inače, Malady Lane su Chris Ian, Pavle Gulić, Nenad Gajić i Hrvoje Baudoin.


Komentari