(VIDEO) VELIČANSTVENA KRAVAT PUKOVNIJA: Nezaobilazan detalj subotnje špice!

Sezona Kravat pukovnije počela je kao i svake godine na Uskrsni ponedjeljak te se od tada nastupi redovito održavaju svakog vikenda do 18. listopada kada se obilježava Dan kravate. Osim vikendima, Kravat pukovnija nastupa i povodom državnih praznika.

“Ovo je već deveta godina zaredom kako Kravat pukovnija plijeni interes mnogobrojnih turista i građana grada Zagreba. Ponosni smo što u Zagrebu – Prijestolnici kravate možemo približiti dio povijesti građanima i turistima, a izrazito nam je zadovoljstvo što se sve više mladih ljudi želi uključiti u ovaj kulturni i turistički projekt”, rekao je zapovjednik Željko Matejčić na nedavnom otvaranju nove sezone Kravat pukovnije.

I doista, smjene straže svaki vikend izazivaju oduševljenje kako Zagrepčana, tako i turista, koji ne propuštaju priliku sve zabilježiti svojim fotoaparatima i mobitelima šaljući tako veličanstvenu sliku iz Zagreba u svijet.

Kroz skoro cijelo desetljeće nastupanja postali su gotovo neizostavan dio subotnje špice u većem dijelu godine a evo kako je to danas izgledalo:


Komentari

loading...
-->