(VIDEO) Vatrogasci DVD-a Prečko posjetili djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Gojak

Iliustracija

Vatrogasci DVD-a Prečko učinili su lijepu gestu te izdvojili dio svoga vremena kako bi se družili s djecom iz Centra za odgoj i obrazovanje Goljak.

Učenicima su prezentirali svoju opremu i pokazali na koji način prolaze njihovi radni dani, ali i odgovarali na brojna njihova pitanja. Učenici i djelatnici Centra su im poslali posebnu zahvalu koju su članovi DVD-a prenijeli u cijelosti.

“U našoj zajednici ima puno pomagača koji nam pomažu da živimo sretno i sigurno. Jedni od važnijih sigurno su članovi vatrogasnih društava. Ovaj javni događaj je organizirala naša učiteljica Tea Selaković, prof. reh u suradnji s DVD Prečko. U posjet su nam došli zapovjednik Dario Dodig i voditeljica vatrogasne mladeži Gabrijela Divić, oboje iskusni vatrogasci. Učenici na lokaciji Zavrtnica, imali su priliku uživo i izbliza upoznati se sa vatrogascima i njihovom opremom, ponoviti važne stvari vezane za sigurnost i probuditi sva svoja osjetila uz zvuk sirene. Zahvaljujemo svim nadležnima što su podržali ovu suradnju, koja će se sigurno nastaviti na veselje učenika i odraslih”, stoji u zahvali.


Komentari