(VIDEO) U urnebesne četiri minute objasnio sav apsurd: ‘Zagreb kakav je bio nekoć i koliko je bilo bolje’

U petak 24. kolovoza s emitiranjem je, na inicijativu Marka Juriča i Domagoja Pintarića, počeo Podcast Velebit, novi format koji otvara nove, šire mogućnosti televizijskog novinarstva. Kako su objasnili, u ovom ozračju blage ali sveopće i temeljite medijske kontrole, ova nacionalna internetska televizija pratit će najvažnije društvene i političke teme na potpuno drugačiji način – istinito, bez cenzure i što je rijetkost za Hrvatsku, bez autocenzure.

Stand up komičar Domagoj Pintarić svakodnevno snima urnebesne predstave za Dnevni SHOWinist Projekta Velebit, a u najsvježijem se dotaknuo vječite i surove teme hrvatske, ne samo zagrebačke stvarnosti. Da vam ne kvarimo doživljaj – kako je to bilo prije, a kako je danas poslušajte u urnebesnom videu Domagoja Pintarića.

Glumac i danas stand up komičar Domagoj Pintarić jednom je ispričao kako je prije bio panker, anarhist, antifa i anteista te da nije znao za bolje, uvjeren da u tome leži sva pozitiva i borba za pravdu i istinu. No, kada je, kako je kazao, vidio da stvari ne štimaju, vratio se na “pravi put”. Kaže da je realne političke situacije postao svjestan kada je shvatio da je okružen ljudima “koji su bez zadrške pričali da bi klali Hrvate, koliko mrze Hrvatsku, da je Hrvatska srpska zemlja i slično”. Tada se nacionalno osvijestio i odlučio se boriti za budućnost djece, a Podcast Velebit je, čini se, jedan od alata.


Komentari