(VIDEO) ‘Rock the opera’ raspametila Zagrepčane, Dino Jelusić: ‘Lijepo je napokon svirati u svom gradu’

Foto: PIXSELL

Spektakl “Rock The Opera” sinoć je oduševio zagrebačku publiku u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

“Rock The Opera” vratila je Zagrepčane u dane rocka, sa energijom originalnih aranžmana u izvedbi ponajboljeg mladog rock vokal Dine Jelusića – koji je nedavno postao glavni vokal popularne rock grupe Whitesnake, kao i vokala Markete Poulickove- Maky iz Češke i Leanne Jarvis iz Velike Britanije. Vokale i izuzetne glazbenike, pratila je Zagrebačka Filharmonija.

Foto: PIXSELL

Dino Jelusić za Zagreb.info otkrio je svoje dojmove sa sinoćnjeg koncerta.

“Fenomenalno. Bilo je jako lijepo svirati napokon pred domaćom publikom i to u mom gradu i baš sam oduševljen odazivom publike”, rekao je Dino o sinoćnjem koncertu u Lisinskom.

Večeras nastupa u Ljubljani, otkrio nam je svoja očekivanja od Slovenije.

“Nadam se da će biti približno kao u Zagrebu. Ne mogu očekivati isto jer je Zagreb ipak moj domaći grad. Neka bude približno kao i tamo i ja sam sretan”, rekao nam je Dino.

Progovorio je i o turneji na koju uskoro kreće.

“Pa idem prva dva mjeseca s Trans Syberian orkestrom, to je Amerika. Očekujem ono što sam radio i zadnjih pet godina jer sam toliko u bendu. Znači sviraju se arene. Vraćam se 1.1. Onda imam nešto po Europi sa svojim bendom i onda počinje Whitesnake pa se spaja s Trans Syberianom. Whitesnake će biti po Europi i Sjevernoj Americi i nastavlja se opet turneja s Trans Syberianom. Sve sam ja to već prošao”, rekao nam je Dino.


Komentari