(VIDEO) Potresno svjedočanstvo Ivane Plechinger: ‘Mogli smo danas svi biti na sprovodu umjesto da vam ovo pričam’

Instagram

Samo nekoliko dana nakon što joj je sin doživio tešku prometnu nesreću kad je na njega na pješačkom prijelazu naletio automobil, Ivana Plechinger je snimila video u kojem je prepričala cijelo iskustvo te objasnila zašto cijelu situaciju smatra srećom, a ne nesrećom.

>>> Mladić kojeg je policijski automobil vozio na haubi trideset metara od zebre, sin je naše poznate pjevačice

To je moglo završiti tako da smo danas mogli svi biti na sprovodu, umjesto da ja vama pričam ovo što vam pričam, a završilo je tako da je Jan išao hitno na operaciju. Nije bio ni jedan trenutak u životnoj opasnosti”, ispričala je glazbenica i voditeljica. “Prošli petak moj je sin imao tešku prometnu nesreću, ali velikom srećom još uvijek je s nama… Nek vam ova moja priča pomogne da u nekoj vašoj teškoj životnoj situaciji pronađete također nešto dobro, napisala je u opisu videa koji vrijedi pogledati.

Njezin sin, inače poznati YouTuber Jan Kovačić, oglasio se putem svog Instagram profila. Ispričao je što se dogodilo i upozorio svoje pratitelje da budu oprezni u prometu i na cesti, posebno prilikom prelaska ceste i gledanja lijevo-desno.

Dragi moji, neki su čuli, neki nisu. Da vas odmah rješim muke, sve je u redu. Živ sam, zdrav sam i “maaalo” polomljen hahahaha.
No, ne objavljujem ovu fotku samo da vidite kako sam neizmjerno zgodan ?? Već vas želim najozbiljnije podsjetiti da gledate lijevo desno kada prelazite cestu. Ljudi podcjenjuju brzinu i blizinu automobila i mene je to moglo koštati života. Hvala svim anđelima što sam još uvijek tu uz vas.
Za mene se ne bojite. Izlazim iz bolnice za tjedan dva, hodat ću opet za 2 mjeseca.
Ljudi, čuvajte mi se na cesti. Budite stvarno oprezni.
Volim vas puno puno puno i pazite mi se, napisao je u objavi.


Komentari