(VIDEO) Mnogi Drugi zagrebački je bend koji je na sceni osmu godinu: Sad su van pustili novu glazbenu poslasticu

Mnogi Drugi zagrebački je bend koji je na sceni osmu godinu. Iza sebe ima album “Prvi” objavljen za Croatia Records i preko 100 koncerata u Hrvatskoj i regiji. Sad su objavili novu super stvar:

Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su od svojih početaka 2013. godine ušli u finale 9. Demofesta i HR Demo Kluba 2015., pobijedili u natječaju „Zasviraj sa Žujom“ i tako zasvirali na 10. INmusicu, Manu Chao ih je izabrao kao pobjednika natječaja „Sviraj s Manu Chao“ te su zasvirali kao njegova predgrupa na „Špancirfestu“ 2016.

Valja izdvojiti i nastupe u velikom pogonu Tvornice kulture s Drvoredom, u Vintage Industrial Baru s kultnim Antenatom, REGIUS Festival u Šibeniku, HOOMSTOCK, RockLive i rasprodan mali pogon Tvornice kulture za promociju albuma prvijenca.

Veselo-melankolična pjesma „Šlag“ sjajno se nadovezuje na ranije objavljene pjesme „Galileo“ i „Dimtafon“, a spot za pjesmu potpisuju Toni Mijač i Marko Jerbić. Mnogi Drugi i dalje njeguju prepoznatljiv glazbeno-scenski štih i nastavljaju u revijalnom tonu.





Komentari