(VIDEO) Legende zagrebačke hip-hop scene u novoj pjesmi otkrivaju tko je ‘zadnji reper u gradu’

Foto: Screenshot

Fantastična suradnja legendarnih zagrebačkih repera Stoke, Tram 11-a i Jantara u singlu „Zadnji reper u gradu“ u svega 5 dana prešla je više od 160 tisuća pregleda na You Tubeu ulovivši 4. mjesto trendinga u Hrvatskoj, ali postavši i najgledaniji videospot domaćih izvođača na ovoj platformi. 

Lideri stare i nove hip hop škole, Stoka i Tram 11 s jedne strane i talentirani Jantar, član kolektiva “ONI” s druge strane, isporučili su pet i pol minuta ozbiljnog rapa, fantastičnih rima kakav isporučuju samo najveći MC-i. Videospot Svena Čustovića sniman je na niz lokacija u Zagrebu, a posebna zahvala upućena je Ministarstvu obrane Republike Hrvatske, Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu i Eskadrili višenamjenskih helikoptera čije se moćno vozilo pojavljuje u videu koji je bez problema u par dana prešao 160 tisuća gledanja. 

Singl „Zadnji reper u gradu“ najavljuje izlazak novog Stokinog albuma „Incident“ planiran kroz tjedan dana, ali predstavlja i prvu službenu suradnju s Tram 11.

General Woo i Target i sami su u studiju gdje rade na novom studijskom albumu i pripremaju se za nastup u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, koju su napunili na mitskom povratničkom koncertu prije dvije godine. Tram 11 nastupiti će u subotu 23. studenog, na drugom danu 15. Pozitivnog koncerta, uz grupe Dubioza Kolektiv, Krankšvester i Antenat.


Cijena jednodnevnih ulaznica iznositi 90 kn do 21. studenog. Ostane li ih na dan koncerta cijena će im biti 100 kn. Dvodnevna festivalska ulaznica u prodaji se nalazi po cijeni od 140 kn. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamijeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr. .

Komentari

loading...