Veliki humanitarni spektakl dalmatinske pisme u Lisinskom: S frontmenom Oceana nastupaju Zorica, Jasna, Tedi…

Foto: PR

Frontmen grupe ‘Ocean’, Dino Pleština, zajedno s pjevačima Goranom Karanom, Tedijem Spalatom, Matijom Dedićem te Zoricom Kondžom i  Jasnom Zlokić  održat će 4. travnja u 20 sati veliki zagrebački spektakl u Lisinskom. Ovim prekrasnim projektom Dalmatinaca, Pleština želi Zagrebu pokloniti dalmatinsku ‘pismu’ izvedenu na drugačiji način.

I sam autor sad već hitova poput ’Korakom po nebu’, ’Uzalud’, ‘Ambis (Nenormalno)’ koji je snimljen u suradnji s mladim američkim R’n’B pjevačem Quincy Thompsonom, ne krije uzbuđenje pred veliki zagrebački koncert. Uz Dinu koji se bavi produkcijom i autorskim radom, osnovu grupe Ocean čini izrazito talentirana violinistica Marica Vilibić te pjevač Stjepan Radić.

“Lisinski je dvorana koja ima svoju vjernu publiku, ali je uvijek i velika čast i izazov za svakog izvođača nastupiti na njegovoj pozornici. Posebna je to čast nama, splitskom bendu koji diskografski kontinuirano radi zadnjih 15 godina! Ovo nam je prvi takav koncert i ne krijem kako ga s nestrpljenjem očekujemo. Zagrebačkoj ćemo publici tako predstaviti naš glazbeni opus u velikoj produkciji uz orkestar Joška Banova i drage prijatelje i kolege” – kaže Pleština i dodaje kako posljednji tjedan prije velikog koncerta bend koristi za posljednje probe s bendom ali i svojim glazbenim prijateljima – dvije dame Zoricu Kondžu i Jasnu Zlokić te Gorana Karana, Tedija Spalata, Matiju Dedića…

Pleština ističe kako mu se početak proljeća 2022. učinio kao odličan termin za organizaciju ovog spektakla. ‘Ocean’ će  izvesti zajedno sa svojim gostima odnosno ‘prijateljima’, kako ih je grupa nazvala, prekrasne duete hitova poput: ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Ti si moj san’, ‘Sve ću preživit’, ‘Zauvik tvoj’ i druge. Za sve skladbe za ovu prigodu aranžman potpisuje Joško Banov, koji će dirigirati Big bendom i gudačkim ansamblom.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili putem weba na  Entrio.hr i ulaznice hr. Osim što ćete uživati u prekrasnoj glazbenoj večeri, učinit ćete i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi ‘Krijesnica’, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.


Komentari