‘VELIKA ZVJERKA’ VRAĆA SE U STILU: Omiljena predstava ponovo na daskama Male scene

Foto: Kazalište Planet Art Facebook

Jedna od najizvođenijih predstava u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina, “Velika zvjerka” vraća se u velikom stilu. Bit će održana u nedjelju, 7. ožujka u 20 sati na daskama kazališta Mala scena, a u produkciji Planet Arta.

“Velika zvjerka” predstava je koja govori o tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi koji dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, te u čemu je tajna uspjeha samo su neka pitanja koja se nameću tijekom ove predstave. Napisao ju je američki pisac i dramaturg Roger Rueff 1992. godine, a u međuvremenu je i ekranizirana kao film “The Big Kahuna”, u kojem glavne uloge tumače Elie Samaha i Kevin Spacey.

Kako idu zajedno biznis i iskrenost pogledajte u urnebesnoj komediji redateljice Slavice Knežević. U ulozi Relje našao se Marko Torjanac, u ulozi Filipa Slavko Juraga, a Roberta tumači Luka Dragić.

Kazalište Planet Art je u listopadu prošle godine proslavilo 200. obljetnicu ove britke komedije koja je prilagođena hrvatskoj publici. Radnja se odvija u Slavoniji, ali pitanja egzistencije, biznisa i smisla života ostaju ista i univerzalna.

Predstavu je moguće gledati uživo u kazalištu Mala scena, ili online na stranicama Planet Arta. Ulaznica iznosi 60 kuna, a za gledanje online 39 kuna.


Komentari