VELIKA MOTORIJADA! Harley Davidsoni će protutnjati Zagrebom!

FOTO: zagrebhdrally.com

U sklopu proslave dana Grada, najveća motoristička udruga u Hrvatskoj Pleter Chapter Croatia organizira internacionalno okupljanje vlasnika i ljubitelja motora Harley Davidson, poznatije kao Zagreb H-D Rally. Okupljanje će trajati 3 dana, od 31. svibnja do 2. lipnja, a održat će se na zagrebačkom Jarunu, na otoku Trešnjevka. Susret se organizira u sklopu promicanja grada Zagreba kao poželjne moto destinacije uz podršku turističke zajednice grada Zagreba.

FOTO: zagrebhdrally.com

Okupljanje je humanitarnog karaktera. Sva sredstva koja će biti prikupljena biti će donirana Centru za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Sloboštini. Motori će u subotu u 11:30 proći u paradnoj vožnji gradom kako bi se pružila podrška zdravstveno-edukativnim događajima udruge P.I.N.K.-life. Stati će na Trgu bana Josipa Jelačića gdje će se zadržati dva sata.

FOTO: zagrebhdrally.com

Program nudi besplatnu zabavu svim posjetiteljima, osigurana je bogata ponuda hrane i pića, moto igre, mogučnost vožnje terenskih Jeep modela te izložba oldtimera. Također će gosti moći uživati uz najbolje hrvatske rock, country i blues bendove: SECOND HAND BAND, COUNTRY STRIKE, SUPER BAKE, BALLBREAKERS, WANTED5, SMALL HOUSE BROWN, ROCKHEADS i posebno iznenađenje – psihomodo pop.

Tijekom održavanja 3. Zagreb Harley-Davidson Rally-a ulaz motorima na područje jezera Jarun je dozvoljen i besplatan.


Komentari