USKORO POČINJE TRADICIONALNA NOĆ KAZALIŠTA: Na sreću svih ljubitelja umjetnosti

Foto: Facebook

Iako znamo da se svake godine tradicionalno održava Noć kazališta, zbog epidemiološkim mjerama mnogi su pomislili kako će se ova godina preskočiti, no na sreću svih ljubitelja umjetnosti, ona nije izuzetak, stoga su se u Narodnom sveučilištu Dubrava okupili glavni organizatori i glumci koji su posjetitelje razveselili kratkom glumačkom izvedbom, javlja Zagrebancija.

– Kao i svake godine, gotovo 14 godina do sada, od daleke 2008.godine okupljamo se u Narodnom sveučilištu Dubrava i diljem svih kazališta Lijepe Naše i širom Europe, održavamo i slavimo Noć kazališta -nadodao je ravnatelj Narodnog sveučilišta Dubrava, Željko Šturlić.

Foto: Facebook
Naime, Narodno sveučilište Dubrava organizira, trinaestu po redu manifestaciju Noć kazališta, u subotu 20. studenog. Novi vizualni identitet je spreman i mi smo spremni. Uz fotografije prisjetimo se i čarolije prošlogodišnje Noći kazališta i predstave zagrebačkoga Dječjeg kazališta Dubrava “Gradski i seoski miš”.

Češka, Slovačka i Bugarska samo su neke od država članice Europske unije koje su se priključile sudjelovanju u Noći kazališta.

– Ono što je bitno najaviti, ove godine, unatoč teškim uvjetima i pandemiji, koja nam sprječava normalan rast i razvoj manifestacije, priključila se i Europa – govori ravnatelj

Nove epidemiološke mjere vezane uz Covid potvrde od danas su na snazi, stoga ravnatelj   još jednom podsjeća na pridržavanje istih.

– Od danas su propisane po strogim uvjetima, ulazak u prostore kazališta dozvoljen je uz predodžbu Covid potvrda – ističe Šturlić

Sav program možete pronaći na stranicama Noći kazališta, www.noc-kazalista.com

Komentari