Uskoro počinje Cest is d Best: Koncerti, zabava i bogata gastro ponuda na 7 gradskih lokacija

Najstariji ulični festival u Hrvatskoj Cest is d Best ove će se godine održati od 30. 5. – 3. 6. Za točno petnaest dana centar Zagreba opet će zauzeti mnogobrojni likovni, glazbeni i scenski umjetnici iz 20tak zemalja sa svih krajeva svijeta.

Glazba, ulični teatri, performeri, cirkus, ples, likovni program, dječji program, sportska događanja su osnovni sadržaji festivala Cest is d’Best, koji će dvadeset i drugi put zaredom promijeniti sliku šireg centra grada.

Cest is d Best će biti istovremeno održavan na čak 7 lokacija u centru grada koje se pretvaraju u festivalske pozornice; Trg bana J. Jelačića, EU i Cvjetni trg, Zrinjevac, Strossmayerovo šetalište, Tkalčićeva i Bogovićeva ulice te prvi puta na platou ispred Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu.

Stotine umjetnika punih će pet dana zabavljati građane i goste Zagreba, a programom koji je besplatan za posjetitelje ponovno će biti zadovoljni svi uzrasti. Najmlađe očekuje cjelodnevna zabava na prostoru Zrinjevca, večernji koncerti biti će na EU i Cvjetnom trgu te Strossmayerovom šetalištu.

Uz raznolik i zabavan program posjetitelje će ove godine dočekati i bogata gastro ponuda u d Best Food Cornerima na Zrinjevcu i EU trgu.

Uz sjajne glazbene, scenske i likovne umjetnike na Cest is d’ Bestu imate osiguran zdravi doručak, slastan ručak i nezaobilaznu večeru! Otkrijte okuse turske, indijske, indonezijske, kineske, meksičke i domaće kuhinje te NEMOJTE KUHATI 5 dana!


Komentari