UPRAVO STE U POTRAZI ZA POSLOM? ODLIČNO! Imamo ponudu poslova za ovaj tjedan

Image by rawpixel from Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

American Embassy ima raspisane natječaje u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: Cultural Affairs Assistant – Outreach (m/f) i Strategic Content Coordination Assistant/Community Manager (m/f). Uvjeti su i više nego odlični, pa ako imate fakultetsko obrazovanje iz traženih područja, odlično se služite engleskim jezikom i dobro se snalazite u radu na računalu, provjerite ponuđene natječaje i prijavite se na vrijeme.

Tvrtka ZIEGLER proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. Trenutno proširuje svoj tim u Zagrebu i zapošljava na tri pozicije: projektant – konstruktor (m/ž), električar (m/ž) i bravar (m/ž). Provjerite željeni natječaj i aplicirajte na vrijeme.

Tvrtka Weber Escal d.o.o., dio grupacije Austrijske pošte koja se bavi distribucijom poštanskih pošiljka i promotivnih materijala i koja je tržišni lider u distribuciji neadresiranih promotivnih materijala – letaka, dodatno zapošljava. Traži se djelatnik za radno mjesto kontrolora dostave adresiranih i neadresiranih pošiljaka (m/ž) u Zagrebu. Ako imate trogodišnje iskustvo, srednju školu i vozačku dozvolu B kategorije, 80% prijave ste ispunili. Provjerite ostatak detalja na linku i prijavite se na vrijeme.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. zapošljava na poziciji Medical Representative (m/f) za područje Zagreba i ostalih regija u Hrvatskoj. Ploslodavac je slovačka farmaceutska kompanija koja je utemeljena davne 1994. godine. Kako bi nastavila svoje uspješno i dinamično poslovanje, traži pojačanje. Glavna zadaća na ovom poslu odnosi se na česte posjete partnera – bolnica, doktora, u cilju širenja poslovanja. Zainteresirani ste? Prijavite se do 21.03.

Tepih centar ima dva raspisana natječaja u Zagrebu. Komercijalist (m/ž) i prodavač/ica u prodajnom centru tražene su pozicije na koje se možete prijaviti u kratkom vremenskom periodu, točnije do 17.03. Želite li raditi kod poslodavca koji ima 20 godina tradicije i koji nudi profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje te niže uspjehe i prodajne rezultate? Onda nema razloga da ne provjerite natječaje i aplicirate na željeni.

Dom Medisal u Zagrebu nudi zaposlenje na čak četiri radna mjesta. Traže se viša medicinska sestra (m/ž), socijalni radnik (m/ž), medicinka sestra (m/ž) i fizioterapeut (m/ž). U ovom domu za starije osobe posebna pažnja posvećuje se pružanju vrhunske i profesionalne usluge osobama starije dobi, te se kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju. Uvjeti i primanja i više su nego zadovoljavajući, pa ne propustite provjeriti natječaje.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora ima raspisan natječaj na poziciji: Mitarbeiter im Bereich Marktberatung/Suradnik u području tržišnog savjetovanja (m/ž). Ako ste vrsni poznavatelj njemačkog jezika, dobro je, jer trebamo upravo to vaše znanje za iščitavanje oglasa na linku. Mjesto rada je Zagreb, a svim kandidatima želimo puno sreće s prijavama.

Fina zapošljava voditelja odjela (m/ž) u Zagrebu. Glavna zadaća djelatnika na ovoj poziciji uključuje sudjelovanje u izradi i ostvarivanju mjesečnih prodajnih planova te u definiranju procesa rada prodaje, kao i njihovih prodajnih planova. Ako imate petogodišnje iskustvo, VSS/mag./struč.spec., VŠSS/bacc. – društvenog, tehničkog, matematičkog smjera, ne oklijevajte s prijavom. Detalji su na linku.

Jurković savjetovanje d.o.o. za Deceuninck, tvrtku globalno aktivnu u području dizajna i razvoja profila za vrata i prozore, vanjske podove, ograde, proširuje svoj tim u Hrvatskoj i zapošljava stručnjaka za upravljanje kvalitetom (m/ž). Bit ćete odgovorni za unaprjeđenje kulture i standarda kvalitete u Deceuninck Hrvatska, a odgovarat ćete izravno Menadžeru za kontrolu kvalitete Europe te će vaš glavni cilj biti kontinuirano poboljšavanje razine kvalitete. Detalje provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Kofein d.o.o. traga za odličnim Account managerom (m/ž) u Zagrebu. Ako poznajete agencijske procese i neizostavne poslovne izazove te ako ste odličan komunikator u timu i prema klijentima, vjerovatno ste vi idealna osoba za ovaj posao. Traži se odgovorni, snalažljivi, motivirajući „šerif“ koji poznaje administraciju, komunikaciju, dizajn, produkciju, grafičku pripremu, copywriting. Očekuje vas puno posla, ali i puno poslovnog zadovoljstva – prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr


Komentari