U POTRAZI STE ZA POSLOM? Pogledajte ponudu za ovaj tjedan

Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: WordPress Developer (m/f), Web Application Developer (m/f) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Szintetika zapošljava djelatnika na poziciji: Sales Representative (m/ž) za posao u Hrvatskoj i Sloveniji. Ukoliko ste ambiciozni ekstrovert, koji voli raditi s ljudima, napredovati u biznisu i ostvarivati prodajne ‘golove’, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti i aplicirajte na vrijeme.

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, proširuje svoj tim i zapošljava voditelja/icu IT odjela u Zagrebu. Opis posla uključuje upravljanje globalnom IT podrškom i IT procedurama kompanije. Ukoliko imate VSS tehničkog ili informatičkog usmjerenja, krasi vas minimalno 3 godine iskustva u vođenju IT projekata, a poznajete rad u bazama podataka (Oracle, MSSQL), ovo je vaša prilika za unaprjeđenje karijere. Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o., hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, proširuje svoj mnogobrojni tim i zapošljava na poziciji: Sales Manager SEE (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a da biste bili idealan kandidat/kinja za ovo radno mjesto trebate trogodišnje iskustvo rada u hotelskom biznisu, ali i snažne komunikacijske vještine, kao i jasno slaganje prioriteta na dnevnoj razini. Motivirani ste za ovaj posao? Kliknite na link i prijavite se.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i s 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava u Zagrebu. Traže se, između šest ponuđenih natječaja, djelatnici za pozicije: Talent Acquisition Recruiter (m/ž) i Marketing Specialist for Adriatics region, Slovenian market (m/ž). Kompletnu poslovnu ponudu za Zagreb, kao i brojne druge oglase ovog poslodavca, možete provjerite na linku.

GPN Data d.o.o.,  član je GPN DATA GROUP INTERNATIONAL međunarodne korporacije koja nudi gotova rješenja za naplatu putem interneta i pruža usluge plaćanja koje poslužuju eCommerce trgovci. Trenutno ovaj poslodavac zapošljava na poziciji: Card Scheme Compliance Director (m/ž) u Zagrebu. Pruža vam se širok dijapazon prilika, poput odlične plaće, poslovnog usavršavanja i brojnih edukacija. Ako ste gladni izazova, ovdje trebate kliknuti i prijaviti se u roku.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. zapošljavaju pet djelatnika u Zagrebu. Referent prodaje (m/ž), asistent prodaje (m/ž), vozač/prodavač (m/ž), vozač (m/ž) i skladištar (m/ž), traženi su kadrovi kod ovog poslodavca. Ako vas zanimaju poslodavci s bogatom tradicijom i iskustvom, a volite i brand ove pekarne, nema razloga da ne provjerite cjelokupnu ponudu na linku.

Profesio d.o.o., za svog klijenta – Interseroh d.o.o., zapošljava pomoćnog radnika na prijemu ambalaže (m/ž) u Novom Zagrebu. Osnovni zadaci na ovom poslu uključuju zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, prebrojavanje i slaganje ambalaža, kao i izradu izvještaja. Radno iskustvo nije prioritet za prijavu, stoga ne gubite vrijeme, prijavite se.

VALUE 4technology s.r.o. trenutno ima dva raspisana natječaja u Zagrebu. Traže se Designer Engineer of tools/production machines – automotive (m/ž) i Design Engineer of interior and acoustic components – automotive (m/ž). Sve aktivne natječaje ovog poslodavca, kao i uvjete za prijavu, možete provjeriti na linku.

Macel plin d.o.o., certificirana konzultantsko-servisna tvrtka za davanje usluga s područja plinsko redukcijskih linija i postrojenja, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na tri pozicije. Traženi kadrovi su: plinoinstalater (m/ž), inženjer strojarstva (m/ž) i inženjer elektrotehnike (m/ž). Poslodavac nudi dobre uvjete rada, pa vrijedi pogledati, informirati se o uvjetima za prijavu i aplicirati najkasnije do 24.03.

Ako među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr


Komentari