U LISTOPADU DRUGO IZDANJE SAJMA ARHIBAU! Dođite i upoznajte nove trendove u gradnji i obnovi

Foto: Promo

Od 5. do 8. listopada 2022., ArhiBau.hr će ponovno na jednom mjestu spojiti predstavnike vodećih brendova i tvrtki iz građevinske industrije, sa stručnom javnošću i brojnim posjetiteljima! Prijave za izlagače su otvorene – online na www.arhibau.hr, te putem maila [email protected].

Na sajmu će izlagati predstavnici graditeljskog sektora – usluge projektiranja, obnove i rekonstrukcija, građenja te uređenja interijera, održivi građevinski materijali i tehnologije, modeli obnove u potresom pogođenim područjima, zelena infrastruktura, promet i energetika, novi trendovi u uređenju interijera, e-mobilnost, energetska učinkovitost i digitalizacija u građevinarstvu, health & well-being koncept, obnovljivi izvori energije, sustavi za uštedu pitke vode, sustavi za upravljanje otpadom i recikliranjem, strojevi i oprema za građevinarstvo, tehnologije i sustavi za održivu hortikulturu.

Na jednome mjestu posjetitelji će moći pronaći svoje buduće partnere za gradnju, obnovu i opremanje stambenih i poslovnih prostora, od temelja do krova!

Uz sajam, organizirana je i stručna te znanstvena konferencija. Četverodnevni program sajma i konferencije bavi se i drugim važnim temama koje će u ovom trenutku, ali i kroz buduće višegodišnje razdoblje, zaokupljati dionike graditeljskog sektora – od kupaca do dobavljača, od inženjera do izvođača radova, od financijera do upravitelja i osiguravatelja, od laika do profesionalaca, od realnog sektora i civilnog društva do institucionalnog sektora i javne uprave. Prolistajte info brošuru s prošlogodišnjeg izdanja.

Pokrovitelji i partneri ArhiBau.hr 2022. su: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstvo turizma i sporta, Ministarstvo kulture i medija, Ministarstvo pravosuđa, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, povjerenica za demokraciju i demografiju Europske komisije – Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko, Austrijsko veleposlanstvo – trgovinski odjel u Zagrebu, Talijansko hrvatska gospodarska komora, Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba, Hrvatska gospodarska komora, Sveučilište u Zagrebu, Arhitektonski fakultet u Zagrebu, Građevinski fakultet u Zagrebu, Hrvatska komora arhitekata, Hrvatska komora inženjera građevinarstva, udruga IFMA Hrvatska te brojne druge institucije. Suorganizator znanstvene konferencije ove je godine Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti.

Generalni sponzor ovogodišnjeg ArhiBau je tvrtka Wienerberger d.o.o.

U

 


Komentari