U JEDAN DAN ‘PLANULO’ POLA ŠALATE! Fanovi pohrlili po ulaznice za zagrebački koncert srpske glazbene atrakcije

Screenshot: YouTube

Samo jedan dan nakon što je najavljen veliki zagrebački koncert grupe Buč Kesidi, organizatori su se pohvalili respektabilnim podatkom o prodaji ulaznica – više od pola kapaciteta ŠRC Šalata za njihov koncert 27. svibnja je prodano.

Najavljujući koncert, Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal) istaknuli su posebnu povezanost sa Zagrebom.

‘Tijekom proteklih par godina, kuda god da smo putovali po regiji, put nas je nekako stalno vraćao nazad u Zagreb i prijateljima i suradnicima koje smo tamo stekli. Posljednji put kada smo svirali u Zagrebu rasprodali smo pet koncerata i ubrzo nakon toga svirali i šesti, a i dalje nam nije bilo dosta’, poručio je dvojac najavljujući zagrebački koncert.

‘Sada je prošlo skoro dvije godine od toga i jako smo se zaželjeli Zagreba. Ovo će biti naš najveći koncert u Zagrebu, Šalata je legendarna lokacija i plan nam je prirediti dosad neviđeno koncertno iskustvo, da zajedno pjevamo stare, ali i nove pjesme’, dodali su Buč Kesidi.

Zagrebački koncert dio je serije velikih regionalnih koncerata u sklopu kojih će bend nastupiti 20. svibnja u novosadskom Spensu te 3. lipnja na beogradskom Tašmajdanu.


Komentari