U DUGAVAMA JE ZANIMLJIVO! Požurite i provjerite što se događa, imate još jedan dan

Facebook/DSR Dugave/Ilustracija

Građanska je udruga Dugave donijela veselje u istoimeni Zagrebački kvart u Novom Zagrebu, u kojem se već par dana održavaju Dani Dugava. Naime, ovaj je projekt organizirala grupa mladih ljudi, a još nije kasno za osjetiti šušur Dugava, jer on traje sve do utorka 22. lipnja, kada će se održati završnica turnira Trofej Dinamo, skupno gledanje utakmice Hrvatska i Škotska te brojne druge aktivnosti.

“Drago nam je da smo uz prepoznatljivi rukometni turnir ove godine proširili sadržaj pa tako posjetitelji sutra mogu uživati u turniru u šahu za djecu koji traje od 18 do 21 sat, a nakon toga  je na rasporedu Pub kviz sve do 23 sata”, rekli su iz Građanske udruge Dugave za Večernji.

Brojni posjetitelji Dana Dugava kažu da je veliko finale projekta bilo jučer kada se u večernjim satima pjevalo uz dobre poznate hitove Slavonskih lola, a navodi se da okupljenima nije smetala niti visoka temperatura.

“Jako nam je drago što ljudi uživaju i zabavljaju se, svima nam je nedostajalo druženje, dobra zabava i koncerti , a nadamo se da će i ostali kvartovi slijediti našu ideju, jer upravo su ovakvi projekti ono što Novom Zagrebu nedostaje”, dodaju iz Građanske udruge Dugave te pozivaju sve koji još nisu, da posjete Dane Dugava i dobro se provedu uz sportske, gastronomske i zabavne aktivnosti.

Komentari