U DUBRAVU STIŽE DJEČJI KAZALIŠNI KAMP! Prijavite se na vrijeme, ovo će oduševiti svakog klinca

Foto: Pixsell/Dječje kazalište Dubrava

“Izdramatiziraj. Izrežiraj. Ozvuči. Osvijetli. Izvedi”, moto je to Dječjeg kampa “Dječje kazalište djeci” koji se u Dječjem kazalištu Dubrava održava od 28. lipnja do 16. srpnja.

U kampu možete sudjelovati svakim radnim danom od 10 do 13 sati, srijedama sedmog i 14. srpnja od 19 sati, dok se u petak, 16. srpnja, održava završna produkcija.

Ukupno će se održati 45 sati programa, a namijenjen je za djecu stariju od sedam godina. Prijaviti se možete do 21. lipnja.

Polaznici će upoznati improvizaciju kao dramski oblik stvaranja “u hodu“. Ona će tijekom kampa prerasti iz izdvojenog djelića dramske igre u smislenu cjelinu, koju ćemo razvijati i nadograđivati kao raznobojni mozaik.


Polazišna točka improvizacija bit će svakodnevne prilike i neprilike  i s njima povezane emocije jednog osnovnoškolskog djeteta. U procesu razvijanja i nadograđivanja improvizacija razvijat će se vještine pisanja i govorenja.

Polaznici će proći cijeli stvaralačko-izvedbeno-produkcijski proces nastanka kazališne predstave, koji uključuje i izradu scenografije, odabir glazbe, oblikovanje rasvjete, izradu plakata te samu  izvedbu.  

Komentari