U 6 NA JARUNU KREĆE PARTI! Skoknite po malo fine klope i odlične atmosfere na dobro staro zagrebačko more

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

Blues rock sastav Sunnysiders, predvođen karizmatičnim autorskim snagama, Borisom Hrepićem – Hrepom iz Daleke obale i Antonijom Vrgoč – Rolom, nastupit će na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu. Festival se održava na zagrebačkom Jarunu, od 24. lipnja do 4. srpnja, dok će Sunnysiders pozornicu okupirati u subotu, 26. lipnja, od 18 sati.

Osim live svirki odličnih bendova i DJ nastupa svih 10 dana, Chill&Grill festival kao veliki gastronomski događaj, znan je i kao ultimativni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija  iskusnih majstora i finog pića.

Chill&Grill i jarunska destinacija pružaju idealan bijeg od gradske vreve i osvježenje za vruće ljetne dane, a sam festival otvoren je od 16 do 23 sata, a vikendom od 12 do ponoći, uz pridržavanje mjera Stožera.

U 10 godina postojanja Sunnysiders su zabilježili brojne uspjehe. 10. rođendan okrunili su novim, iznimno hvaljenim studijskim izdanjem “The Bridges” objavljenim u listopadu 2020. za diskografsku kuću Dancing Bear.

S četvrtog studijskog albuma “The Bridges”, na kojem su ugostili vrhunska glazbena imena, izdvojili su genijalne singlove – ljubavnu blues baladu “You’re not that good for me to cry” (feat. Yogi Lonich) te najnoviji, drugi singl “No Pockets In The Grave” kroz koji su nas podsjetili na prolaznost života i važnost nematerijalnih vrijednosti.

Sunnysiders su tako oduševili ne samo domaću, već i svjetsku kritiku, smjestivši se i na top listama specijaliziranih blues radio postaja i magazina diljem svijeta – od Amerike, Kanade, Nizozemske, Francuske, Švicarske, Austrije, preko Grčke i Bugarske, do Izraela i Australije te na brojnim, relevantnim playlistama na digitalnim platformama.

Komentari