TULUM GODINE U SAXU! Sinonim za lude i razuzdane zabave stiže u Zagreb, ulaznice u prodaji

Foto: Hangtime Agency

Kuzma & Shaka Zulu sinonim su za lude i razuzdane tulume, a tako će biti i u petak 7. listopada u Saxu. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna mogu se mogu kupiti u klubu srijedom od 20 do 23 sata i četvrtkom od 11 do 14 sati. Na dan koncerta će, ako ih ostane, ulaznice koštati 80 kuna.

”Drago nam je da smo opet u klubu Sax gdje nam je uvijek puno pozitivne i nasmijane publike i gdje je odlična atmosfera. Party za početak nove studentske godine i odmah knockout, dođite i zabavite se, bit će ludilo”, izjavio je Saša Kuzmić Kuzma ususret tulumu.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994.

Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su gotovo tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni.

Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.


Komentari