TRAŽITE POSAO? Imamo pregled ovotjedne ponude slobodnih radnih mjesta

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1 000 klijenata i ima 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava u Zagrebu na 4 pozicije, te u Vrbovcu na poziciji pomoćni radnik u preradi (m/ž). Za Zagreb se traže radnici za radna mjesta: Marketing Specialist for Adriatics region – Slovenian market (m/f), tehničar za klime (m/ž), rukovatelj postrojenja u proizvodnji betona (m/ž), skladištar (m/ž). Provjerite uvjete za sve navedene natječaje i aplicirajte najkasnije do 15.04.

Pliva, jedna od vodećih farmaceutskih tvrtki u svijetu, zapošljava računovođu za knjiženje osnovnih sredstava i zaliha (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu obuhvaćaju trogodišnje iskustvo na sličnim pozicijama, odlično znanje engleskog jezika, a prednost je znanje materijalnog računovodstva i logističkih procesa u proizvodnom okruženju. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Zepter International zapošljava na 2 pozicije u Zagrebu. Traže se manager prodaje (m/ž) i djelatnik u odjelu prodaje (m/ž). Poslodavac vam nudi besplatnu obuku, atraktivnu zaradu, uz mogućnost napredovanja i ostvarivanje uspješne međunarodne karijere. Važna napomena je i da poslodavac nudi mogućnost zaposlenja umirovljenika. Provjerite detalje na linku.

Wollsdorf Leather, jedan od vodećih europskih proizvođača kože za internacionalnu auto i avio industriju, proširuje svoj mnogobrojni tim. Traži djelatnika za rad u odjelu Research & Development/CAD (m/ž) u Zagrebu. Od idealnog kandidata očekuje se učinkovita komunikacija na engleskom jeziku, sposobnost analitičkog mišljenja, organiziranje rada i određivanje prioriteta. Ukoliko se pronalazite u ovom poslovnom opisu, prijavite se na ovaj natječaj.

Crionis LLC zapošljava na impresivnih 8 pozicija, za rad od kuće i online. Između ostalih, traže se Angular Developer (m/f), HTML/CSS developer (m/f), Video Editor (m/f). Provjetite široku poslovnu ponudu ovog poslodavca na linku i prijavite se do 14.04.

posao.hr za klijenta – multinacionalnu kompaniju koja dizajnira i instalira dizala, pokretne trake i stepenice, zapošljava voditelja montaže (m/ž) u Zagrebu. Djelatnik na ovoj poziciji odgovoran je za izvođenje projekata ugradnje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka, na području Hrvatske. Uvjeti za prijavu su VŠS/VSS elektrotehničke, elektroničke, strojarske i slične naobrazbe. Također, trebate i trogodišnje iskustvo, a rješenje o upisu u imenik ovlaštenih voditelja građenja Hrvatske komore inženjera strojarstva svakako je vaša prednost. Ostale uvjete i način prijave provjerite klikom na link.

Infosistem d.d., jedna od najiskusnijih ICT tvrtki u regiji, s dugogodišnjim iskustvom u razvoju, implementaciji i održavanju informacijskih sustava te konzultantskim i infrastrukturnim uslugama, proširuje svoj tim i zapošljava: voditelja ključnih kupaca (m/ž), Java developera (m/ž), Oracle projektanta/programera (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko vas je neka od ponuđenih pozicija zaintrigirala, svakako provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite na željeni natječaj.

Tepih centar, tvrtka koja već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje, nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, zapošljava prodavača na odjelu zavjesa i tekstila (m/ž) u Zagrebu. Ako imate završenu srednju školu (minimalno), krasi vas trogodišnje iskustvo, komunikativni ste i samostalni – prijavite se, imate velike šanse da ovaj posao i dobijete.

LPP S.A., vodeći modni poljski brend, zapošljava na poziciji: prodavač (m/ž). Mjesto rada su Zagreb, Varaždin i brojni drugi gradovi. Ako imate iskustvo u tekstilnoj industriji, kao i interes za modu, a krase vas izvrsne komunikacijske vještine, nastavite čitati ovaj oglas… Glavni uvjeti za prijavu su usmjerenost na kupca i rezultate, komunikativnost te marljivost. Ljubitelji mode, ovo je prilika koja se ne propušta – prijavite se.

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava radnika u hladnjači (m/ž). Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju praćenje stanja robe u hladnjači kroz brojanje robe, preuzimanje, utovar i istovar robe u prijevozna sredstva. Radno iskustvo od pola godine dovoljno je da zavrijedite dobiti ovaj posao – aplicirajte. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr


Komentari