Toni Cetinski u društvu baletnih prvaka HNK, zaplesao ‘Kao u snu’

Foto: DARPRO / Press

Rijetki se mogu pohvaliti da su ostvarili svoje snove usprkos svim preprekama, a kada pričamo o onim glazbenim, uspjeh je tim veći.

Jedan od onih koji slobodno može stati iza takvih izjava je Toni Cetinski, jer godinama je najtraženiji glazbenik, na samom vrhu scene, a generacije obožavatelja podržavaju ga u njegovom radu.

Upravo stoga Tonijev aktualni hit ‘Kao u snu‘, na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od dvadesetpet godina.

Nova skladba ‘Kao u snu’, u samo tri tjedna emitiranja, osvojila je srca svih, publika ju je zavoljela na prvu, u vrhu je nacionalne liste HR top 40, a Toni je sada kao zahvalu svima snimio i poseban video spot.

‘Divno je kad imaš toliko ljudi, koji također vjeruju u tvoje snove i da je sve moguće. Hvala autoru pjesme Amilu Loji i autoru spota Dariu Lepoglavcu sa cijelom ekipom. Posebno hvala članovima gudačkog dijela zagrebačke filharmonije, kao i baletnim prvacima HNK.’, istaknuo je Toni.

Novi video spot sniman je na dvije lokacije, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonija sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu, a imamo prilike vidjeti na djelu baletne prvake Tomislava Petranovića i Ivu Vitić Gameiro.

Kao i u slučaju prethodnih ‘Od trnja do zvijezda’ i ‘Laku noć’, i ovim spotom, Toni je nastavio suradnju sa Dariom Lepoglavcem, koji potpisuje scenarij i režiju, a kako izgleda ‘Kao u snu’ pogledajte na http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=2981&mailid=105173

Cijelom ovom pričom Toni pokazuje, kako mu ne nedostaje motiva za nove uspjehe. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

Istodobno sam Toni nikada, prema ocijenama struke i publike, nije izgledao motiviranije i zadovoljnije. U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte.

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n

26.04. Srbija, Beograd, Sava centar

Autor glazbe: Amil Lojo
Autor teksta: Amil Lojo
Autor aranžmana: Marko Vojvodić
Glazbeni producent: Igor Ivanović
Izvršni producent: Toni Cetinski
Tonski snimatelj: Igor Ivanović
Redatelj spota: Dario Lepoglavec
Video: DARPRO.tv Video Production


Komentari