TKO KAŽE DA JE KOLOVOZ U ZAGREBU DOSADAN? Donosimo popis aktualnih mjesta na kojima se možete podružiti i ugodno zabaviti

Foto: Facebook

Dobra vijest za sve one koji godišnji odmor privode kraju i vraćaju se u Zagreb je da nema razloga očajavanju, jer ljeto u gradu itekako može biti zanimljivo. U kolovozu postoji niz mjesta na kojima su zanimljiva događanja, te možete popiti kavu, osvježavajući koktel i uživati u sadržajima.

Prirodne zelene oaze koje nude zanimljiv sadržaj u Zagrebu prava su atrakcija ljeti, a mi donosimo popis takvih mjesta.

ROUGEMARIN PARK

Ovo oaza je novitet, ali i popularno gastro mjesto u gradu, a nalazi se u Folnegovićevom naselju. Radi se o vrtu zaštićenom od jakog sunca predivnim krošnjama koji će biti otvoren sve do kraja rujna, a nudi vrlo zanimljive stvari. Atmosfera je odlična, a ponuda hrane i pića je raznolika, pa je ovo mjesto odličan izbor za opuštanje.

Foto:Facebook

MALI PIKNIK

Jedno od glavnih okupljališta tijekom kolovoza. Ovo je omiljeno mjesto mlađih generacija, Na Vranicanijevoj poljani koja pruža pogled na Zagreb, gdje većina mladih voli sjesti s društvom na dekice i uživati u pravom ljetnom pikniku. Svakog petka u kolovozu od 18 do 23 sata Mali piknik pretvara Vranicanijevu poljanu na Gornjem gradu u ugodnu gastro oazu za ljetno osvježenje.

Foto:Facebook

ART PARK U RIBNJAKU

Art park je također na popisu omiljenih lokacija Zagrepčana. Ovo mjesto je spoj različitih umjetnika, generacija, a i obitelji se tu vole okupljati s djecom. Upečatljivi su zbog ugodne i opuštajuće atmosfere, a ovaj park je spoj svih vrsta umjetnosti. Otvoreni su do 4. rujna, a možete naći radionice za odrasle i djecu, filmske večeri, čak i jutarnju jogu.

Foto:Facebook

CAFFE DE MATOŠ

Još jedna popularna zelena špica u Zagrebu. Ova manifestacija je također privremena u gradu, a nalazi se na Mažurancu. Ovdje možete pronaći razne kvizove, filmove i igre, a možete i uživati u hladnim koktelima i zalogajima, jer je ponuda zaista šarolika i bogata. Caffe de Matoš, prema informacijama koje trenutno imamo, radi do 15. kolovoza.

Foto:Facebook


Komentari