Svoje omiljene kazališne predstave uskoro ćete moći gledati putem ‘live streama’: Saznajte o čemu je riječ

fotoPexels

Iako smo predstave navikli gledati u omiljenim kazalištima, u doba korone zdravlje i sigurnost trebamo staviti na prvo mjesto. Kako bi i dalje imali mogućnost gledati omiljene predstave, pobrinulo se Kazalište Planet Art s projektom Novo Kazalište.

Tako ćemo uskoro imati priliku gledati online uživo prijenose kazališnih predstava iz komfora svoga doma. Upravo zbog činjenice da će biti “live stream” online kazalište zadržava svoje bitnu značajku, a to je odnos s publikom.

Budući da se predstave prenose uživo s pet kamera, online predstave ujedno su i spoj televizije i kazališta. Novo kazalište otvoreno je apsolutno svima koji nemaju mogućnost prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to.

“Velika zvjerka”, “Tko je ovdje lud?” i “Ritina škola”, popularne su komedije koje će se naći u prvom izdanju Online kazališta.

Izvor: Planet art

Upravo je “Velika zvjerka” jedna od najizvođenijih predstava u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina, te će s njom i započeti projekt 25. listopada. Tom prigodom obilježit će se i okrugla 200. izvedba predstave. Ova Komedija govori o tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi  koji dolaze na veliku poslovnu konvenciju koja bi im mogla riješiti sve financijske probleme. U glavnim ulogama imat ćemo prilike gledati Slavka Juragu, Marka Torjanca i Luku Dragića.

Izvor: Planet art

Tko je ovdje lud?” predstava je za samopomoć u kriznim vremenima koja nas kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće. Ovo će biti ujedno i 100. izvedba navedene komedije s glumcima Natalijom Đorđević i Markom Torjancem u glavnim ulogama.

Izvor: Planet art

Jedna od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu “Ritina škola“, nakon nekoliko godina pauze, na zahtjev gledatelja se konačno vraća na scenu. Tako ćete 8. studenog imati priliku gledati prvu online i ujedno 150. izvedbu ove komedije s Vandom Winter u glavnoj ulozi.

Svake nedjelje, od 20 sati počevši od 25. listopada održavat će se online predstave uživo, po simboličnoj cijeni ulaznica od 39 kuna  koje možete kupiti ovdje.

Komentari