SVJETSKI MEGA I KILO TZAR! Rambo Amadeus spreman za Tvornicu, predstavio novi singl: ‘Željni smo uzavrele koncertne atmosfere’

Foto: Marko Pigac (Rambo Amadeus/Promo)

Ulaznice za nastup Rambo Amadeusa ovog petka u Tvornici kulture već su rasprodane, ali dio ulaznica će ostati dostupan za prodaju na ulazu kluba pred početak koncerta.

Kultni balkanski glazbenik je prije nekoliko dana ovom prigodom predstavio i novi singl, “Pod rotacijom”.

“U tekstu sam spomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvježavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirirao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom”, objasnio je Rambo inspiraciju za novu pjesmu.

Svjetski mega i kilo Tzar za zagrebačku publiku priprema pravi spektakl, skupa sa Five Winnetous, njegovim virtualnim orkestrom.

“Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere”, poručio je Rambo Amadeus uzbuđen zbog nastupa u Zagrebu.

Podsjetimo i kako je intrigantni glazbenik iznenadio publiku zbog raspona cijene ulaznica, od 120 kuna do vrtoglavih 75 milijuna kuna.

Same ulaznice imaju kategorije “prvi redovi do ograde” (Fan Pit), “okajavanje određenih grijeha” (Mala Pokora), “oprosta zbog nedolaska na koncert” (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) i one najskuplje opcije, “mogućnosti postanka vlasnikom 50%
svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava” (Strategic Partner Card).

“Zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Europi, nategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem, ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je – posljednji, jer pojma nemam da li ću imati novu priliku”, poručio je Rambo.


Komentari