SVI ŽELE VIDJETI VESNU PISAROVIĆ: Zbog iznimnog interesa, u Zagrebu će održati dva uzastopna koncerta

Foto: Mare Milin

Pomama za koncertima ‘estradne povratnice’ Vesne Pisarović traje i dalje – zbog iznimnog interesa za njezin novi zagrebački koncert, klub Boogaloo dodao je još jedan datum. Pisarović će u spomenutom klubu pjevati 27. i 28. siječnja.

Uz nju za dobru atmosferu s hitovima iz 90-ih prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ Sasha Barthezz. Ulaznice za subotnji koncert po pretprodajnoj cijeni od 15 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio, na dan će koštati 18 eura. Za oba koncerta će ostati nešto ulaznica za kupiti na samom ulazu u klub neposredno prije početka.

Foto: Promo

Vesna Pisarović neizostavno je ime na plejlistama svih tuluma, ali i radijskih postaja u svojoj više od četvrt stoljeća dugoj glazbenoj karijeri. Prošle je godine održala trijumfalni koncert u rasprodanom Domu sportova koji najbolje svjedoči o njenoj popularnosti.

U dugogodišnjoj karijeri objavila je osam studijskih albuma od kojih je najaktualniji “Petit Standard” iz 2019. godine. Tri godine ranije za njemačku diskografsku kuću Jazzwerkstatt objavila je album jazz obrada starih jugoslavenskih hitova 50-ih i 60-ih pod nazivom “The Great Yugoslav Songbook” (“Naša velika pjesmarica”), a koji je kasnije imao i nominaciju za Porina u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe.


Komentari