SVI BI SE LJETI DRUŽILI KOD TESLE! Planula mjesta za besplatnu dječju radionicu, ’Popunjena je unutar 24 sata’

Tehnički muzej Nikola Tesla, (foto: Facebook)

Od srpnja do rujna 2021. u Tehničkom muzeju Nikola Tesla odvija se program pod nazivom Ljeto kod Tesle koji predstavlja cijeli niz radionica za djecu, mlade i odrasle, a idućeg tjedna na redu su čak dvije.

Tako će se u srijedu 28. srpnja 2021., od 10 do 13 sati održati Zagreb Makerspace: Radiona DIY Synth na kojoj će najmlađi naučiti napraviti jednostavan elektronski uređaj za stvaranje zvuka. Također će naučiti kako i zašto synth radi sve što radi, kako spojiti žice, kako lemiti, savladat će osnove elektronike, a na kraju će imati priliku proizvesti nešto buke sa svojim mini sintesajzerom. Polaznici nose svoje sintove kućama, zaključuju organizatori koji nam govore i kako je interes za ovom radionicom bio jako veliki.

Naime, u prva 24 sata od najave, svih 12 mjesta popunjeno je.

Ipak, mjesta ima u radionici u četvrtak. A tada je od 10 do 14 sati za odrasle osmišljena Radionica recikliranja za odrasle – Recikliraj i nosi. Nju vodi umjetnica Nina Iris Bešlić aka Recycle & Wear koja poziva odrasle osobe da se pridruže radionici recikliranja i šivanja svoje nove torbe.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a mjesto na radionici je rezervirano tek nakon potvrde organizatora. Sve informacije dostupne su na njihovim stranicama.

Komentari