SVE ZA NAJVAŽNIJI DAN U ŽIVOTU: Uskoro se otvara Sajam vjenčanja u Zagrebu, evo što se sve nudi za buduće mladence

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Budući mladenci i oni koji tek razmišljaju o najvažnijem danu u životu, ovog će vikenda doći na svoje. Naime, Sajam vjenčanja Zagreb održat će se od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb i to već 24. godinu za redom.

Na više od 5.500 m2 posjetitelji će moći uživati u velikoj ponudi salona vjenčanica i dizajnera, zlatara, a ondje će se naći i cvjećari sa svojom raznovrsnom ponudom.

Kako bi zaokružili ponudu, parovima će se predstaviti i slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja kao i ostali predstavnici bez kojih ne može proći najveći dan.

Sve koji se odluče posjetiti ovaj veliki sajam, očekuju zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti, poručuju organizatori.

Dobrotvorna akcija 

Sajam vjenčanja će nastaviti i tradicionalnu, dobrotvornu akciju pomoći štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu i to već 5. godinu zaredom.

“Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge, a u Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska”, istaknuli su organizatori ovog nacionalnog događaja.

Sajam vjenčanja će uoči obilježavanja Festivala srca – Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima koji se održava od 7.-14. veljače podržati djelovanje Udruge, a održat će se i donatorska tombola za posjetitelje s bogatim fondom nagrada.

Radno vrijeme je od 3. do 5. veljače 2023. godine: petak od 14 do 20 sati, subota od 10 do 20 sati, i nedjelja od 10 do 19 sati. Ovdje možete naći detaljnije informacije o Sajmu vjenčanja.


Komentari