SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Kultni rockeri zapalit će Arenu, još stignete po ulaznice! Pogledajte koliko koštaju

Kiss (Foto: Guliver)

Još sam dva dana dijele nas od spektakla u zagrebačkoj areni. Kultni bend Kiss poznat po maskama i žestokom zvuku, u sklopu svoje turneje “End of the road”, 9. srpnja zapalit će Zagreb.

Ovo je ujedno posljednja turneja benda koju su započeli još 2019. godine. Zbog pandemije koronavirusa, morali su se malo strpjeti, no u konačnici su dogovoreni novi termini.

Ovo je ujedno veliki oproštaj benda

“Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada – izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… bez ispričavanja i bez zaustavljanja”, izjavili su iz benda povodom postojeće turneje.

Ulaznice su u prodaju krenule 26. svibnja, a na stranicama Eventima odlučili smo provjeriti kakvo je stanje. Gornje tribine su rasprodane.

Dobra vijest je da ako želite poslušati ove rockere, ulaznica još ima za parter, “tribine dolje”, VIP ložu, VIP salon i fan pit. Cijene se za ta područja kreću od 449 do vrtoglavih 889 kuna.


Komentari