Studenti oživljavaju Studenski centar: evo što sve organiziraju

Foto: Sveučilišna brucošijada

Sveučilišna brucošijada punih je 5 godina bila najpopularnija brucošijada u Zagrebu, a njeno će se 6. izdanje održati 26. listopada 2019.

Objavljen je i prvi sastav koji će tog datuma, a to je splitska hip-hop grupa TBF.  Svojevrsnu dobrodošlicu studentima i zabavu starijim studentima tradicionalno organizira
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa SC-om, a ovogodišnji je novitet ujedinjenje snaga sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

Studenski zbor Sveučilišta u Zagrebu će narednih dana otkriti tko još nastupa, a kako tvrde radi se o zbilja vrhunskim izvođačima. “Pridodamo li tome činjenicu da je cijena ulaznica simbolična sigurni smo da interesa neće manjkati”, poručio je Tomislav Starčević iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 25 kuna, a na dan održavanja Brucošijade pojedina će stajati 40 kuna.

Foto; Sveučilišna brucošijada


Komentari