STRUČNJACI IZ PINTERESTA I ADIDASA U ZAGREBU: SuperMinds konferencija u Muzičkoj akademiji

FOTO: Ivan Klindić

Međunarodna konferencija ”SuperMinds: Mind The App” posvećena aplikacijama, mobile developmentu, tehnologijama i proizvodima za iOS i Android, održat će se 14. i 15. rujna na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, najavili su organizatori.

Organizator konferencije je Superology, tech kompanija iz Zagreba, radi poticanja razmjene znanja, rješavanja zajedničkih izazova i dvosmjerne interakciju lokalne i globalne tech zajednice.

Prvi dan konferencije, 14. rujna, rezerviran je za iOS, u ulozi govornika gostuju Paul Hudson, jedan najvećih svjetskih stručnjaka za Swift i kreator aplikacija koje koristi više od 30 milijuna ljudi, te Mattt, developer s desetogodišnjim iskustvom u Appleu, koji će 15. rujna održati i, dvosatnu radionicu za dvadesetak osoba.

Stručnjaci iz Pinteresa i Adidasa 

Prvog dana konferencije također će govoriti će Ivana Lubar, iOS inženjerka iz Runtastica, tvrtke koja razvija istoimenu Adidasovu sportsku aplikaciju s preko 380 milijuna preuzimanja, te Adis Mustedanagić, developer s desetak godina iskustva u mobileu, od čega polovicu na menadžerskim pozicijama.

Tema drugog dana konferencije, 15. rujna, je Android, a govornici su Eliza Camber, Android developerka u nizozemskom Pixplicityju i Christina Lee iz Pinteresta gdje radi kao senior softverska inženjerka.


Komentari