ŠTO JE PLAC MLJAC? Pa najoriginalniji festival zabave, hrane i pića u Zagrebu!

Od ponedjeljka 1.7. do nedjelje 7.7. ne propustite jedan od najslasnijih i najzabavnijih, najoriginalnijih i najfotogeničnijih festivala grada Zagreba. Dobro došli na – PLAC MLJAC!

Što je PLAC MLJAC? To vam je festival koji se održava na Trešnjevačkom placu kako bi se malo odmaknuo od gužve centra grada. Viseći vrtovi, maštovito uređeni prostori za chililanje i uživanje, noćna tržnica na kojoj možete obaviti čak i špeceraj, golemi lusteri iznad cijeloga placa, bogate cvjetne dekoracije, koncerti. Sve to možete doživjeti samo par tramvajskih stanica od centra.

FOTO: PLAC MLJAC

Za hranu i piće zadužena je ekipa iz restorana O’brok te street food Fun Bobby iz Sigeta. Dok će jedni pripremati domaće svima poznate slastice poput štrukli i šnenokli, za sendviče koje niste još probali zadužena je Fun Bobby, a ako ste za desert nakon jela, možete se počastiti sa palačinkama.

Trešnjevački Mališank će pripremati koktele specijalne za ovakvu prigodu, dečki iz Rudolph Puba donose 4 vrste piva i mnoštvo rakija za koje ne sumnjamo da će se prodavati na metar.

A kroz svih sedam dana – od 19:00 do 24:00 – u dvostrukim programima zabavljaju nas: Trešnjevački fakini, Zgroove s “dvostrukom dozom” popa, funka i R’n’B-a, jazz veterani Three Colours of Jazz i Money2. Na Trešnjevku stižu i mlade zvijezde The Voicea, šarmantna Karla Krmpotić i energična Ana Bustruc, potom gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri, kao i mladi duo AcousticYes.

FOTO: Plac Mljac

Vidimo se tamo, te se nadamo da ćete uživati u programu.


Komentari