STIŽU VOJKO V I NENO BELAN! Sve je spremno za povratak najljepše pozornice u Zagrebu

Ljeto u Zagrebu ove godine je prepuno događanja i festivala na koje vrijedi otići. Tako već od ovog utorka 8. lipnja, počinje omiljeni “Baš Naš”. Najveća pozornica na otvorenom oživjet će opet u bojama, mirisima, okusima i zvucima dobre zabave.

Omiljeno mjesto za izlazak s ekipom, afterwork druženje, romantičan dejt ili jednostavno najbolje mjesto za odličnu klopu&cugu, zove vas na Gornji Grad i Plato Gradec sve do 27. lipnja. Svakog dana posjetitelje očekuje odlična glazba uz live nastupe i poznate DJ-eve, sjajno uređenje koje će vas odvesti na daleko cruise putovanje i pravi ljetni ugođaj uz slasne zalogaje dobro poznatih imena kulinarske street scene.

Brojni koncerti i vrhunska gastronomska ponuda


Organizatori su se itekako potrudili da ljeto dovedu na Gornji grad, pa će posjetitelje razveseliti nastupi velikih imena hrvatske glazbene scene kao što su Vojko V, Neno Belan & The Fiumens i Cubismo, a najavljeni su i brojne goste iznenađenja. Festival će u utorak otvoriti Ante Gelo Bend uz pratnju pjevača Alena Đurasa i Ive Ajduković.

Chill zone, rooftop barovi, vrhunska gastronomska ponuda i prilika za odličnu fotografiju samo su neki od razloga da posjetiit Baš naš festival u idućim danima.

Ulaz je besplatan

Sva događanja i koncerti na ovom festivalu su besplatni za posjetitelje, a informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama Baš naš festivala na Facebooku i Instagramu.

Komentari