STING DOLAZI U ZAGREB Ulaznice kreću u prodaju ovog petka, a evo koliko koštaju

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

U okviru turneje “My Songs”, 21. ožujka u Areni Zagreb, glazbenik Sting pjevat će svoje najveće hitove. Stingov koncert najavljuje se kao “bujan i dinamičan show koji sadrži najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere tog dobitnika 17 nagrada Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač”.

“Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne””Demolition Man”,“Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” samo su neki od hitova u kojima će publika moći uživati. Stinga će pratiti rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale. Poseban gost bit će njegov sin Joe Sumner.

U godini pandemije, glazbenik je napravio album “The Bridge” koji će biti objavljen 19. studenog. Album predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere te crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk te obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi “Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“, stoji u najavi.

Pjevač je nedavno predstavio i novu tjednu web TV seriju, “On the Bridge”, putem koje nudi uvid u njegov svakodnevni život dok se priprema za lansiranje svog novog albuma The Bridge.

Ulaznice za koncert u Zagrebu možete nabavite od 12. studenog, putem Eventim.hr sistema i na Eventim prodajnim mjestima, a članovi Sting’s Fan Cluba imat će priliku pristupiti ekskluzivnim ulaznicama dva dana ranije putem ovog linka.

Cijene ulaznica su za stajanje I 550 kuna, stajanje II 360 kuna, tribina dolje I 560 kuna, tribina dolje II 390 kuna, tribina dolje III 320 kuna, VIP loža 830 kuna, sjedala u prvim redovima 830 kuna.

Komentari