Spektakl u Areni Zagreb: Adrenalinski show za cijelu obitelj

Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima, Mastres of Dirt, uskoro stižu u Zagreb.

Automobili, motori, bicikli, sva prijevozna sredstva na kotačima od pamtivijeka interesiraju i fasciniraju, a kada se tome doda brzina i neustrašivost, nastaje show vrijedan gledanja.

Vratolomije koje prkose svim zakonima fizike, nevjerojatni skokovi i flipovi, potezi i trikovi koji oduzimaju dah, sve to očekuje publiku u subotu, 28. prosinca 2019. u Areni Zagreb.

Ljubav i zanimanje prema motorima i automobilima je ona koju dijele i maleni i veliki, a Masters of Dirt genijalci spremaju se oduševiti vratolomijama u kojima se vidi sva raskoš i potencijal motornih vozila. Vrijedi napomenuti kako je za djecu do 6 godina osiguran je besplatan ulaz.


Publiku u Areni oduševit će skokovi do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara uz vrhunsku pirotehniku i žestoku glazbenu podlogu službenog DJ-a Mosakena te „Fuel Girls“ plesačice iz Velike Britanije.

Glavna zvijezda „Masters of Dirta“ bit će megapopularni FMX šampion Kai Haase, koji je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Uz njega, tu je i Aleš Rozman koji će izvesti backflip na quadu te ultimativna zvijezda freestyle planinskog bicikliranja Adolf Silva, koji će oduševiti zagrebačku publiku triple backflipom na svom MTB-u. 

Masters of Dirt je spoj adrenalina, nevjerojatnih vještina i izvedbi na granici (ne)mogućega. Prije šest godina prvi put gostovali su u Zagrebu i u prepunoj Areni ostavili sve bez daha. Ove godine vraćaju se na isto mjesto, no još bolji, još nepredvidljiviji, još brži i još luđi.

Komentari

loading...
-->