Smotra Sveučilišta u Zagrebu: Ovogodišnje izdanje također u virtualnom obliku

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Iako su fakulteti i škole, uz epidemiološke mjere vraćene na nastavu uživo, ovogodišnja smotra Sveučilišta u Zagrebu, ponovno će biti preko ekrana, baš kao i prošle godine. Ovogodišnje izdanje trajati će od 25.do 27. studenog, pod motom “Klikni s faksom!” ko dodatno kimanje digitalnom izdanju događaja.

Službeno otvaranje i zatvaranje smotre biti će preneseno uživo na službenoj stranici smotre. Na posebno otvorenoj podstranici Smotr@, biti će dostupni “virtualni štandovi fakulteta koji su sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, kako bi maturanti i svi koji žele upisati jedan od zagrebačkih fakulteta doznali sve što ih zanima o programima i mogućnostima studiranja na željenom fakultetu. Informiranje, zabavni sadržaji, online događaji vezani uz konkretan fakultet, promotivni spotovi i digitalno preuzimanje brošura i plakata, ponude su koje se trudi što više zbližiti posjetitelje s fakultetima u digitalnim okolnostima.

Prije početka ovogodišnjeg programa, na stranicama smotre možete vidjeti i prošlogodišnje štandove, kao i snimke videoprijenosa uživo iz 2020.

“Kao i svake godine, i na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju”, poručuje Sveučilište u Zagrebu


Komentari