Sin Borne Kotromanić slomio ključnu kost! Borna je odmah pohvalila sina za hrabrost, pa komentirala Klaićevu!

foto:Instagram

Najmlađi sin Borne Kotromanić ozlijedio se prekjučer na satu tjelesnog odgoja dok je skupa s prijateljem trčao, a Borna je opisala u svojoj objavi što se točno dogodilo, pa se osvrnula na djelatnike Klaićeve bolnice.

– Jučer se na satu tjelesnog Rafael ozlijedio, slomio je ključnu kost, trčali su, prijatelj se spotaknuo i pao na Rafaela koji je onda pao na rame. Kao majka četiri sinova nagledala sam se prijeloma, dok nisu kičma i glava sve je super. Uglavnom, stjecajem okolnosti imala sam priliku svjedočiti efikasnosti, profesionalnosti i srdačnosti zdravstvenog osoblja Klaićeve bolnice a time i lijepog primjera onog dijela hrvatskog zdravstvenog sustava koji očito odlično funkcionira: od dolaska Hitne pomoći do izlaska iz klinike s kompletnom obradom i rendgenom nije prošlo ni sat vremena. Usporedim li svaki aspekt tog iskustva s onim iz svjetski poznate privatne američke bolnice u Parizu (American Hospital Paris) nema nikakve razlike osim u astronomskoj cijeni usluga potonje. Majčinski naklon i zahvalnost našima. – napisala je.

Pohvalila je i svog sina koji je pokazao veliku hrabrost iako trpi bolove.

– Moram i Rafaela pohvaliti za hrabrost, stvarno se na muci poznaju junaci; prijelom ključne kosti je u prvim danima izrazito bolan jer nije moguće napraviti potpuno imobilizaciju. Tako da su tablete protiv bolova nužna pomoć. Rafael me jutros kad se probudio tražio jednu i s obzirom da znam da je do sada prestalo djelovati pitam: Kako si? Je li boli? Kaže Rafo: A boli al mi je dosadno plakati a i to više piti. Moj odgoj baziran na zagrljajima i poljupcima, ali ne i na lažnoj hvali uvijek na kraju formira momke koji znaju stisnuti zube kad treba. Bravo Rafo – napisala je.


Komentari

loading...