SARAJEVSKA HIP-HOP SENZACIJA STIŽE U ZAGREB! Ususret koncertu, objavili su pjesmu s ‘kraljicom sevdalinke’

Foto: Promo

Četiri godine nakon spektakularnog koncerta u KSET-u, sarajevski kolektiv Helem Nejse najavljuje novi, a ovaj put i veći samostalni koncert. U četvrtak, 2. ožujka stižu u Vintage Industrial Bar, gdje će uz svoj dosadašnji repertoar, predstaviti i nove pjesme s nadolazećeg albuma ‘Ozbiljna Zaebancija’.

Ulaznice za koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u prodaju kreću ovog petka, 27. siječnja u podne, putem online sustava Eventim.hr te na svim prodajnim mjestima platforme, po cijeni od 10€ u pretprodaji i 12€ na dan događanja.

Njihov novi album najavljuje pjesma ‘Ruža’, suradnja s poznatom glazbenicom Amirom Medunjanin koja je uz sarajevske repere prvi put zakoračila u hip-hop žanr.

‘Suradnja s Amirom proizašla je iz naše želje da s njom, umjetnicom svjetskog glasa, podijelimo pjesmu. Naš član Stihomir Klepić je napisao tekst, a posredstvom Dine Šarana (Letu štuke) uspjeli smo ostvariti kontakt. Već na prvo slušanje demo verzije, zaljubili smo se u ono što smo zajedno stvorili’, otkrivaju članovi grupe.

Ni Amira Medunjanin ne krije svoje zadovoljstvo ‘Ružom’, fascinirana stihovima koji su napisani za nju: ‘Helem Nejse su napisali odličnu pjesmu i nadam se da će doći do srca mnogih ljudi. Sjajna su ekipa mladih ljudi s kojima sam se brzo našla na istoj valnoj duljini’.

Spot je režirao Admir Švrakić, dugogodišnji suradnik Helem Nejsea. ‘Spot je distopijski sudar realizma i fantazije, usmjeren na prikaz ljudskih strahova i slabosti, kao rezultat promišljanja o društvenim okolnostima čiji smo taoci’, ističe redatelj.


Komentari