ŠAMARALI SE RIMAMA: Pogledajte što je o Severini na Instagramu otkrio njezin najbliži suradnik

Foto: Instagram

Svašta se dozna u Instagram komentarima, a jedna ‘zakulisna tajna’ otkrivena je ispod najnovije Severinine fotografije. U namjeri da pratitelje zainteresira za festival poezije koji će se uskoro održati u Šibeniku, pozirala je u izazovnoj ljetnoj bijeloj haljini, a rasprava ispod objave otišla je u neočekivanom smjeru.

“U ova vrimena triba nam svima lipa rič, malo poezije…”, napisala je Severina. Ubrzo joj se javio njezin dugogodišnji suradnik Davor Grgin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

“Evo malo poezije i od mene… Da dogovor kuću gradi rekao je neko, s tobom kako stvari stoje, temelj je daleko!”, napisao je, insinuirajući da se Severina ne drži dogovora. Grgin je, inače, Severinin agent za odnose s javnošću.

Foto: Instagram

Odgovor pjevačice nije trebao dugo čekati – i ona je bila inspirirana za malo rime. “Mala moja, dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje”, napisala je.

Poeziji unatoč, ipak je najviše onih koji su oduševljeni haljinom. Uz brojne komplimente u komentarima, fotografija je u nekoliko sati zaradila više od 30 tisuća lajkova.


Komentari