SADA I SLUŽBENO, GRAŠO STIŽE U ZAGREB! ’Nećemo dopustiti da išta tamo ne bude svjetski’

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U Living Room Acousticu Narodnog radija, Petar Grašo najavio je kako se, četiri godine nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni, opet vraća na mjesto “događaja”. Naime, 26. veljače 2022. godine održat će koncert za zagrebačku publiku, a tvrdi kako se iskreno nada da će Arena biti puna, prepuna.

“Vjerujem da će tako biti jer su ljudi u Areni 2017. pokazali da im je bilo ugodno. To vidimo i na snimci na YouTubeu iz zaista krcate Arene. Ne gledam taj video često, ali ponekad, kad su neki teži momenti, ja ga pustim samo da gledam ljude kako pjevaju. Radit ćemo vrhunsku produkciju i nećemo dozvoliti da išta tamo ne bude svjetski”, zaključio je.

Inače, karte za koncert već su u prodaji u sustavu Eventim, a na koncert će se moći, kako sada stvari stoje, samo uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu ili važeći negativni test, na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Građo zaključuje kako mu je vrijeme od prošlog nastupa u Areni proletjelo

Grašo je u dnevnom boravku narodnog rekao da je vrijeme od prošlog nastupa u Areni Zagreb proletjelo. “Kad se baviš glazbom, ti trenuci strahovito brzo lete. Ti si kao u vlaku koji ide i gledaš ih kroz prozor, momenti lete. Trudiš se otvoriti oči i hvatati ih. Stvarno je bilo i izazovnih momenata i teških, sve ono što život nosi, ali bilo je puno ljepote”, zaključio je.

Cijene za ovaj koncert kreću se od 100 kuna, za onu s popustom pa sve do 700 kuna, za onu VIP.

Komentari