S ovim frizurama bit ćete neodoljive u školi

Instagram

Nova školska godina, novi modni izazovi. Donosimo ti nekoliko ideja kako da zabilistaš kao prava odlikašica svaki dan s ovim frizurama.

Visoka punđa

Ova frizura je uvijek in. Predlažemo ti varijante mašna punđu i visoku punđu s naopakom pletenicom. Uz to predlažemo da obućeš traperice i majicu s tvojim najdražim motivom.

Foto: Mogu ja to sama

Niska punđa

Ovaj izgled je za sve one romatičarke koje žele osvojiti upravo onog najsavršenijeg dečka u cijeloj školi. Upletena niska punđa je savršena za kratkokose romatičarke. dok je punđa od pletenice za cure koje vole pokazati dbujnost kose.

Foto: Mogu ja to sama

Riblja kost

Duga kosa zna stvarati dodatni stres stalnim padanjem na oči. Odaberite amazonsku, holandsku ili žito pletenicu i osjećajte se kao princeza svakog dana nastave, čak i na satovima matematike.

Foto: Mogu ja to sama

Rep

Izbjegnite dosadne varijante repa. Uvrnuti rep s trakom, cik-cak rep i rep princeze Jasmine savršeni su za buđenje buntovnice u vama. Samo pazite, ukori nisu cool.

Foto: Mogu ja to sama

Spuštena kosa

Prirodno je najljepše. Za sve vas koje volite “začiniti” svoju prirodnu ljepotu predlažemo rajf pletenicu, perec pletenicu ili lančić pletenicu. Sve ove varijante ove frizure zasigurno će probuditi božicu ljupkosti u vama.

Foto: Mogu ja to sama


Komentari