HIT PREDSTAVA OPET U TVORNICI KULTURE Nasmijte se do suza ove nedjelje uz Macu

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Autorska predstava neponovljivog Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” odavno je osvojila publiku diljem cijele regije.

Popularni glumac i komičar održao je predstavu u Tvornici kulture 17. listopada, a zbog velikog interesa gledatelja, dolazi ponovo u Zagreb, točnije 5. prosinca s početkom u 20 sati.

Publika diljem regije uvjerila se u Marinkovićem komičan pristup iznošenja priče o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav ipak smisao života. Na sebi svojstven način, Dragan Marinković svojoj publici približava priču o čovjeku koji se nakon razvoda zaputi u kafić i počinje preispitivati svoj život.

Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak:

“Ljubav nije posjedovanje, ljubav je uvažavanje. Mnogi pokušavaju da igraju na blef, no to ne uspijeva. Sloboda je jedna od najljepših vrijednosti. Većina žena očekuje da se njihov muž promijeni, ali muškarac kada uđe u brak očekuje da se njegova žena nikada ne promijeni. Mi smo na malo banalan način pokazali kako brak zapravo izgleda”, otkrio je glumac.

Foto: PR /Music Time

Osigurajte svoje ulaznice za predstavu na vrijeme u sustavu Eventim te provedite nezaboravnih 120 minuta. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu Tvornice te je potpuno besplatno.

Foto: PR /Music Time

Komentari