Prvi hrvatski urbani talent show Kak se šika oduševio Zagrepčane

Vidi se koliko se trudite, zanimljivi ste i morate biti ustrajni. Nastavite raditi to što radite jer imate potencijala, a vidjet ćete kako će s godinama doći i iskustvo pomoću kojeg ćete biti sve bolji, ohrabrila je natjecatelje Yaya.

Valter Ilić pobjednik je prvog hrvatskog urbanog talent showa Kak se šika. Sjajni pjevač iz Pule još je jednom svojim izvedbama oduševio članove žirija, ali i publiku, te je osvojio prvu nagradu na ovom natjecanju.

U finalnoj večeri pojavilo se deset pretendenata na naslov, svi su bili jako dobri, čak i odlični, ali Valter je ipak bio za nijansu bolji od drugih.

– Hvala vam na ovome, presretan sam. Bilo je jako lijepo, a posebno mi se sviđa ovaj trofej, rekao je Ilić držeći u ruci pobjednički ananas.

Završna večer ovog showa protekla je u odličnoj atmosferi, salon Kak se šika bio je ‘pun k’o šipak’ i tražilo se mjesto više, a kandidati su, osim svojih talenata, pokazali koliko im je stalo do ovoga jer su svi došli pripremljeni i vidjelo se koliko su truda uložili.

– Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog natjecanja, zaista su nam puno pomogli. No, prije svega hvala svim kandidatima koji su nastupali, oni su glavne zvijezde ovog showa i želimo da fokus bude upravo na njima. Radi se o sjajnim ljudima koji su se trudili, koji su nas sve zabavili, oduševili svojim ponašanjem i talentom te koji su u krajnjoj liniji i sebe predstavili na jedan divan način, poručili su organizatori natjecanja iz marketinške agencije Happy Hipster.

Žiri, u kojem su sjedili akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti, novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač, glazbeni producent Jun Ishida i popularna pjevačica Jinxa Jadranka Ivaniš Yaya također je bio zadovoljan.

– Svi ste bili odlični. Vidi se koliko se trudite, zanimljivi ste i morate biti ustrajni. Nastavite raditi to što radite jer imate potencijala, a vidjet ćete kako će s godinama doći i iskustvo pomoću kojeg ćete biti sve bolji, ohrabrila je natjecatelje Yaya.

Kao i uvijek, program je vodio poznati voditelji i glumac Vinko Štefanac, koji je i ovoga puta profesionalnim i duhovitim najavama svemu dao dodatnu dimenziju, zbog čega je na kraju dobio i ovacije svih prisutnih.

U finalu su se redom predstavili: Gloria Dragičević, Dino Saurić, trio Zubić-Petrak-Šurbek, Mateja Šekelja, Gabriel Ivić, iluzionist Aryan, Valter Ilić, vokalni sastav Asante, Iva Pavić i Lea Mišura.

Nakon završenih nastupa, goste je nastavio zabavljati tonski majstor Jurica, a žiri se povukao na odlučivanje.

– Bilo je zaista teško odlučiti jer ste svi bili divni. Hvala vam na svemu, pokazali ste da ste prave zvijezde. Nažalost, pobjednik može biti samo jedan, rekao je predstavnik žirija Hrvoje Delač te proglasio da je pobjednik Valter, da je vokalni sastav Asante drugi, a Lea Mišura treća.

Organizatori su svim kandidatima odmah podijelili zahvalnice, a svatko će dobiti i svoju nagradu.


Komentari