PRVI OTKRIVAMO: Evo koji će izvođači zagrijavati atmosferu na Trgu bana Jelačića

Foto: Sitana Omer/Zagreb.info

Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Kao i svake godine do sada, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića organizira se doček Nove godine, uz bogat glazbeni program te popratne sadržaje, a neizostavan je i ponoćni vatromet.

Zagrijavanje na glavnom trgu započet će u 21.30 sati, a okupljene će zabavljati renomirani DJ-i okupljeni u projektu DJ Akademija. DJ Akademija prva je hrvatska škola za DJ-eve, pokrenuta još 2005. godine i jedina je takva institucija u ovome dijelu Europe. Akademija okuplja renomirane predavače s golemim iskustvom rada u klubovima, a brojni polaznici koji su završili njihov program imali su prilike raditi u velikim klubovima i manifestacijama poput Ultra Europe festivala.

Nakon seta elektroničke glazbe, na pozornicu stižu Četiri tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak. Svoj glazbeni put Četiri tenora započeli su 2006. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku i postali prava senzacija. Četiri tenora uz pratnju Revijskog orkestra i pod dirigentskom palicom Dinka Apellta izvest će agramerske pjesme. Sve posjetitelje u Novu 2019. uvest će bend koji obilježava 30 godina karijere – Hladno pivo.

Program:

21:30 DJ Akademija

22:30 Četiri tenora uz pratnju Revijskog orkestra

00:00 Čestitka gradonačelnika Milana Bandića Vatromet

00:15 Hladno pivo


Komentari