Prvi Novotelov hotel otvara svoja vrata u Zagrebu krajem 2020. godine

Tvrtka Rox iz Zagreba potpisala je ugovor s hotelskom grupacijom Orbis SA, ekskluzivnim nositeljem licence Novotel za istočnu Europu o izgradnji njihovog prvog hotela u Hrvatskoj. Orbis SA je inače strateški partner kompanije AccorHotels koja u svijetu povezuje više od 4.500 hotela, kompleksa i rezidencija.

Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, idealno smještenih u srcu velikih međunarodnih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta. Strast koju taj brend gaji prema poslu savršeno odgovara našoj lokaciji u Zagrebu. Vjerujem da će ovaj hotel biti prepoznat kao središnje mjesto za organizaciju poslovnih događanja, ali i kao oaza mira za odmor i opuštanje, izjavio je Ivo Krištić, predsjednik Uprave Rox d.o.o.

Hotel će u svojoj ponudi imati 170 soba, bar, restoran, wellness centar te prostorije namijenjene poslovnim korisnicima. Zagrebački Novotel svoja vrata planira otvoriti do kraja 2020.

Hrvatska je postala jedna od najatraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru. Vrlo smo ponosni što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao upravo Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu. Zagreb je jedan od najvažnijih poslovnih središta jugoistočne Europe – vrlo dinamičan i kreativan grad. Gosti u potrazi za odmorom i opuštanjem, ali i poslovni korisnici istinski će uživati u Novotelu, dodao je Gilles Clavie, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Orbis grupe.

Smješten na odličnoj lokaciji, samo 20 minuta od centra grada i 15 minuta od međunarodne zračne luke, hotel Novotel Zagreb pružit će vrhunski smještaj i jedinstveni doživljaj kako poslovnim korisnicima tako i gostima željnim odmora.


Komentari